Pickup trucks

Amerikanska bilar är en dröm för många. Det importeras bilar från USA dagligen och intresset växer för varje år som går. På Exclusive Cars kan man exempelvis skräddarsy sin egna bil enligt egna önskemål och behov på deras Dodge Ram hemsida.

Företaget importerar och säljer bland annat pickup trucks (transportbilar) och personbilar. Dodge Ram, Chevrolet Silverado, Chevrolet Colorado samt Ford F-150 är några märken som Exclusive Cars erbjuder idag.

Bland amerikanska pickuper är Dodge Ram den populäraste. Företaget har en egen sektion för just Dodge Ram där man hittar all information om bilen, där man kan specialdesigna sin egna bil samt provköra innan eventuella köp. Dodge Ram erbjuder lyx samtidigt som den är en arbetsbil som likväl kan användas som familjebil.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *